Система виклику персоналу
Пейджерних система виклику офіціанта на кухню призначена для миттєвого повідомлення офіціантів про готовність страв. Система застосовується в кафе, ресторанах, піцеріях, пабах, літніх майданчиках, і вирішує такі завдання, як:
- Швидкий виклик офіціанта на кухню при готовності замовлення;
- Скорочення часу доставки готової страви клієнту;
- Продуктивна робота офіціантів в залі, а не очікування замовлення на кухні.
Види системи виклику офіціанта на кухню RECS
Найчастіше наші клієнти використовують декілька основних видів виклику офіціанта на кухню. Вибір системи залежить від площі закладу, кількості кухонь, роздавальних місць, а також чисельності обслуговуючого персоналу.
Універсальна система виклику офіціанта на кухню RECS
Універсальна система виклику офіціанта на кухню підходить як для великого ресторану, так і для невеликого кафе, спрямованого на розширення закладу в майбутньому. Система складається з кухонного передавача і пейджерів офіціанта у вигляді наручних годинників і здатна працювати з 999 пейджерами офіціантів. При необхідності в систему можна додати табло – приймач викликів з кухонь і обслуговуються столів, помістивши його в залі на видному для офіціантів місці.
Перевага універсальної системи виклику в потужності і надійності доставки сигналу виклику. Крім того, система легко розширюється – достатньо докупити необхідну кількість пейджерів офіціантів і прописати їх в систему. Це значно спрощує оновлення системи і зводить витрати до мінімуму, навіть якщо ви відкриваєте новий зал на багато столиків або літню терасу. Дальність дії кухонних системи виклику офіціанта можна збільшити вдвічі за допомогою підсилювачів-ретрансляторів сигналу.
Принцип роботи універсальної системи виклику офіціанта. На кухні, поруч з передавачем розміщується табличка відповідності номери на передавачі і прізвища офіціанта. При готовності замовленого блюда, кухар набирає на кухонному передавачі номер потрібного офіціанта. Сигнал надходить на персональний пейджер офіціанта.